Privacy verklaring

Wildeman-Zundapp.nl
Wildeman-Zundapp.nl, gevestigd aan Aperloheve 16 8081JP Elburg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.wildeman-zundapp.nl Aperloheve 16 8081JP Elburg Telefoon: +31-642390295

Tonny Wildeman is de Functionaris Gegevensbescherming van Wildeman-Zundapp.nl Hij/zij is te bereiken via tonny@wildeman.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Wildeman-Zundapp.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar.
Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.
We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.
Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@wildeman-zundapp.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
Wildeman-Zundapp.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming:
Wildeman-Zundapp.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.
Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Wildeman-Zundapp.nl) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Wildeman-Zundapp.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie)
persoonsgegevens > Zolang als klant dit wenst > i.v.m. door klant zelf aangemaakt account.
Personalia > Zolang als klant dit wenst > i.v.m. door klant zelf aangemaakt account.
Adres > Zolang als klant dit wenst > i.v.m. door klant zelf aangemaakt account.
Enzovoort > Zolang als klant dit wenst > i.v.m. door klant zelf aangemaakt account.

Delen van persoonsgegevens met derden:
Wildeman-Zundapp.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Wildeman-Zundapp.nl gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account.
Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@wildeman-zundapp.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart.
Dit ter bescherming van uw privacy. Wildeman-Zundapp.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Wildeman-Zundapp.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Wildeman-Zundapp.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@wildeman-zundapp.nl
Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
4 x Reklame folder D - 1965 Combinette Super Combinette Sport Combin
4 x Reklame folder D - 1964 Motorräder
6 x Arbeiten am Zweitaktmotor 2+3 Gänge Handschaltung Tretkurbel
5 x Arbeiten am Motor-Rasenmäher 685
7 x Arbeiten am Zweitaktmotor für Motoren bis 100 ccm 06-1971
4 x Arbeiten am Zweitaktmotor Automatic
5 x Reklame folder D - Materndienst Ausgabe M 14
5 x Arbeiten am Bootsmotor 304 Modelle 1970
6 x Demontage en montage Fusschaltwelle
4 x Arbeiten am Bootsmotor 304
5 x Arbeiten am Motor-Rasenmäher 692
6 x Arbeiten am Zweitaktmotor Typ 249
4 x Arbeiten am Zweitaktmotor Typ 250
3 x Arbeiten am Motor-Rasenmäher 685 , 687 , 689
5 x Arbeiten am Zweitaktmotor 50 cm3 3 Gänge Hand Tretkurbel
7 x Arbeiten am Zweitaktmotor 50 ccm Automatic
5 x Reklame folder D - Automatic mofa A25
4 x Reklame folder D - 1971 Mofa Moped Automatic
4 x Reklame folder D - 1972 Automatic Mofa Moped Mokick - Chic, flin
4 x Reklame folder D - Werbemittel 1950
2 x Reklame folder D - Sonderdruck Motorrad KS 60 1951
4 x Demontage en montage telegabel
3 x Reklame folder NL - Famel KS Super
2 x Reklame folder D - Was sind Zündapp PS ?
4 x Reklame folder D - Testbericht der Zündapp Elastic 250 1954
2 x Reklame folder D - Mofa Star 1
2 x Reklame folder D - Die Welt Zündapp Bella 02-1954
3 x Reklame folder NL - 1980 CS 50 Sprinter
2 x Reklame folder D - SX 80 Enduro - Made by Zündapp
2 x Reklame folder F - Combinette-S
2 x Reklame folder D - Die neueste Entwicklung Zündapp - Norma Luxus
2 x Reklame folder D - Materndienst 1980
2 x Reklame folder D - Das Motorrad mit Kutur Elastic 250
4 x NL - Werkzaamheden aan Veersystemen 03-1957
2 x Reklame folder D - Roller /Motorroller
2 x Reklame folder D - Roller /Motorroller
4 x Reklame folder D - Testbericht der Zündapp Bella 200 1955
4 x NL - Werkzaamheden aan Tweetact-motoren 08-1956
2 x Reklame folder D - Super falconette KS50
2 x Reklame folder D - Testbericht der Zündapp Bella 150 1954
4 x Reklame folder D - Werbemittel 1955 B
3 x NL - Werkzaamheden aan tt-motoren 50cc 3+4+5 vsn
2 x Reklame folder D - X25 - Flotter Typ für jung und alt.
4 x Reklame folder D - Werbemittel 1952 B
2 x Reklame folder D - Sonderdruck Roller Revue 2/2 Bella
2 x Reklame folder D - ZS 25 3-Gang-Mofa
4 x Reklame folder D - Werbemittel 1952 C
1 x Reklame folder NL - 1977 - 1
1 x Reklame folder NL - 1978
1 x Reklame folder NL - Famel KS Super Kleuren folder
1 x Reklame folder NL - 1976 517-Seringa beschadigd
1 x Reklame folder F - Combinette Le cyclomoteur pour ceux qui saven
1 x Reklame folder NL - 1981
1 x Reklame folder NL - Motorrijwielen 175 S - 201 S - 250 S
1 x Reklame folder NL - 1960 Combinette
1 x Reklame folder NL - 1984
1 x Reklame folder D - Buitenboordmotor type Delphin 70 ccm 2,3 PS
1 x Reklame folder NL - 1961 Bromfietsen
1 x Reklame folder D - Motorräder 1962
1 x Reklame folder NL - 1984 - 2
1 x Reklame folder D - 250 ccm
1 x Reklame folder GB - MC-Bella148
1 x Reklame folder USA - 1967 Zündapp present the latest USA-models
1 x Reklame folder NL - 1984
1 x Reklame folder NL - 1981
1 x Reklame folder NL - 1980 - 2
1 x Reklame folder D - Zündapp '64
1 x Reklame folder NL - 1961 Combinette 428
1 x Reklame folder D - 1979 ... mehr wert durch Qualität
1 x Reklame folder D - 1979 Das attraktive Programm
1 x Reklame folder NL - 1979
1 x Reklame folder D - Trophy S
1 x Reklame folder NL - 1976 517-Seringa
1 x Reklame folder NL - 1967 Bromfietsen en Motorrijwielen
2 x Arbeiten am Zweitaktmotor 2 Gänge Handschaltung "Bergsteiger"
2 x Arbeiten am Motor-Rasenmäher 685
2 x Arbeiten am Zweitaktmotor für Motoren bis 100 ccm
3 x Arbeiten am Zweitaktmotor für Motoren bis 75 ccm
2 x NL - Alles over uw bromfiets 3 + 4 Versnellingen
1 x Arbeiten am Zweitaktmotor Automatic
1 x Reklame folder D - Anzeige-Matern: MOFA 25 , KS 50 Sport
1 x Arbeiten am Zweitaktmotor 2 Gänge Hand "Bergsteiger" 02-1976
1 x Briefkaart D - Eddy Hau
3.213.50EUR
Er zijn geen artikelbeoordelingen
Talen
Nederlands English German
Wildeman-Zundapp