Privacy verklaring

Wildeman-Zundapp.nl
Wildeman-Zundapp.nl, gevestigd aan Aperloheve 16 8081JP Elburg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.wildeman-zundapp.nl Aperloheve 16 8081JP Elburg Telefoon: +31-642390295

Tonny Wildeman is de Functionaris Gegevensbescherming van Wildeman-Zundapp.nl Hij/zij is te bereiken via tonny@wildeman.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Wildeman-Zundapp.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar.
Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.
We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.
Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@wildeman-zundapp.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
Wildeman-Zundapp.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming:
Wildeman-Zundapp.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.
Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Wildeman-Zundapp.nl) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Wildeman-Zundapp.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie)
persoonsgegevens > Zolang als klant dit wenst > i.v.m. door klant zelf aangemaakt account.
Personalia > Zolang als klant dit wenst > i.v.m. door klant zelf aangemaakt account.
Adres > Zolang als klant dit wenst > i.v.m. door klant zelf aangemaakt account.
Enzovoort > Zolang als klant dit wenst > i.v.m. door klant zelf aangemaakt account.

Delen van persoonsgegevens met derden:
Wildeman-Zundapp.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Wildeman-Zundapp.nl gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account.
Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@wildeman-zundapp.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart.
Dit ter bescherming van uw privacy. Wildeman-Zundapp.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Wildeman-Zundapp.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Wildeman-Zundapp.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@wildeman-zundapp.nl
Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
2 x Onderdelen catalogus 434 Groene ordner 05-1966
1 x Kundendienst Schnellbrief 09/M
2 x Electrisch schema 448-150 Hai 25
2 x Electrisch schema 428 15W + stopplicht
1 x Kogellager 6203 C3
2 x Sticker " vleugel " Sp
1 x Arbeiten am Bootsmotor 304
1 x Electrisch schema KS 50 Watercooled 2
3 x Electrisch schema 448-111 Hai 50
1 x Datablad 1975 K+M
1 x Seegerring 17 x 1,5 mm
1 x Kundendienst Schnellbrief 05/M
1 x Technische Angaben KS 601
1 x Spie 3 x 5
3 x Electrisch schema C50 sport R50
1 x Kogellager 6002 C3
1 x Electrisch schema 433 6V/18 Watt + Schnarre dauerabgeblendet
1 x Onderdelen catalogus 442 Groene ordner 1969-10
2 x Electrisch schema 517 KS50 Cross
1 x Technische Tabellen über Zündapp-Zweitaktmodelle April 1954
1 x Condensator Bosch met schroef, klein model
1 x Technische Mitteilungen Fahrzeuge Nr 09
1 x Fahrzeug Preisliste 79/3 (fur Verbraucher)
1 x Microfilm 448 - 3 7/82
1 x Technische Mitteilungen Fahrzeuge Nr 10
1 x Reklame folder D - 1979 ... mehr wert durch Qualität
1 x Clubblad 1999 nr. 3
1 x Arbeiten am Zweitaktmotor Typ 249
1 x Sticker " Zündapp Ronde vorm "
1 x Kundendienst Nachtrichten (M) Nr. 21
1 x Instructieboekje D - 460 - 040 ZL 25
1 x Electrisch schema RS50 SUPER
1 x Kundendienst Nachtrichten (M) Nr. 15
1 x Kundendienst Schnellbrief 04/M
1 x Wijzer minuten Groene Klok
1 x Kundendienst Nachtrichten (M) Nr. 16
1 x Kundendienst Nachtrichten (M) Nr. 12
1 x Dienst 3/M
1 x Onderdelen catalogus 441 1974-08 C 50 Super
1 x Zündapp Briefkaart K 800 1933 - 1935
1 x Onderdelen catalogus 442 1971-07
1 x Microfilm 460 - 4 7/83
1 x Onderste gedeelte van de schakelkast
1 x Reklame folder D - 175 S
1 x Electrisch schema KS 125 Sport
1 x Arbeiten an Zweitakt-Motoren 50 ccm und 100 ccm 3&4 Gänge Copy
1 x Electrisch schema 448-013 CS50
1 x Onderdelen catalogus 304 Buitenboordmotor Groene ordner 07-1970
1 x Arbeiten am Zweitaktmotor 2 Gänge Handschaltung "Bergsteiger"
1 x Instructieboekje D - 304 Buitenboordmotor 1975
1 x Arbeiten am Motor-Rasenmäher 685
1 x Onderdelen catalogus 440/441 Groene ordner Erganzung 1 10-1969 N
1 x Onderdelen catalogus 448 7-1980 Copy
1 x Boek 50 Jahre Zündapp 1967
1 x Dealer lijst Duitsland 1977
1 x Ersatzteile-Preisliste 10b 01-03-1958
1 x Brief Werkzeugwand 1
1 x Onderdelen catalogus 442 1974-10
1 x Arbeiten am Zweitaktmotor für Motoren
1 x Electrisch schema 529-026
1 x Microfilm 446 447 - 2 6/77
1 x Microfilm 446 447 - 1 3/77
1 x Technische Angaben R 150 Bella Steigfahigkeit
1 x Brief Ersatzteile-Dienst 61/3
1 x Sticker " Zündapp "
1 x Arbeiten am Zweitaktmotor 50 ccm, 5 Gänge (Fw- und Wk)
1 x Reklame folder D - 1964 Motorräder
1 x Fahrzeug Preisliste 78/2 (fur Verbraucher)
1 x Technische Mitteilungen Fahrzeuge Nr 03
1 x Electrisch schema 517 KS50 Cross / Supersport
1 x Electrisch schema 517 GTS 50
1 x Kundendienst Nachtrichten (M) Nr. 09
1 x Reklame folder D - 1965 KS 50 Super , KS 50 Super , KS 100
2 x Electrisch schema 517 6V/34 Watt (Pagani)
1 x Electrisch schema KS 50 Watercooled
1 x Instructieboekje D - 448 - 140 / 150 CS 25 / hai 25
1 x Electrisch schema Automatic Mofa
1 x Arbeiten am Zweitaktmotor für Motoren bis 100 ccm
1 x Microfilm 460 - 3 4/83
1 x Oliekeerring 25 x 40 x 7
1 x Reklame folder D - 1965 Combinette Super Combinette Sport Combin
1 x Sticker " Zündapp " 196 mm x 196 mm
2 x Kundendienst Schnellbrief 16/M
2 x D - Presse information Roller 1953
2 x Kundendienst Schnellbrief 06/M
2 x Kundendienst Schnellbrief 32/M
2 x Technische Mitteilungen Fahrzeuge Nr 16
1 x Arbeiten am Zweitaktmotor Automatic
1 x Electrisch schema 433 6V/29 Watt 25 Watt Bilux + Schnarre
1 x Kundendienst Schnellbrief 08/M
1 x Electrisch schema 434 6V/19 Watt Mofa 25 M50
1 x Onderdelen catalogus 442 1975-11
1 x Technische Mitteilungen Fahrzeuge Nr 12
1 x Clubblad 1998 nr. 3
1 x Electrisch schema 517 KS50 Super Sport
1 x Technische Mitteilungen Fahrzeuge Nr 04
1 x Electrisch schema 434 6V/15 Watt + dauerabgeblendet
1 x Brief Sehr geehrter Zündapp Händler
1 x Reklame folder D - 250 S
1 x Instructieboekje D - 448 - 141 / 151 CS 25 / CX 25
1 x Voet pakking
1 x Kundendienst Nachtrichten (M) Nr. 11
1 x Datablad 1975 M+M
1 x Kundendienst Schnellbrief 20/M
1 x Inlaat pakking
1 x Electrisch schema 447-021 ZB 22
1 x Onderdelen catalogus 434 Groene ordner Erganzung II 10-1969
1 x Ersatzteil-Katalog Elastic 250 10-1954 Copy
1 x Kogellager 6202 C3
1 x Reklame folder D - Rasenmäher Damit ihre Nachbarn Freunde bleibe
1 x Reklame folder D - Rasenmäher Leise mähen mit voller kraft aus a
1 x Microfilm 446 447 - 9 & 460 561 10/80
1 x Kundendienst Nachtrichten (M) Nr. 13
1 x Sticker " ZR30 "
1 x Microfilm 446 447 - 8 & 460 561 2/80
1 x Seegerring 17 x 1,5 (Gebruikt)
1 x D - Presse information Ergänzung L-Ring Dreikanalspülung
1 x Reklame folder D - Materndienst Ausgabe GF 18
1 x Instructieboekje D - 304 Buitenboordmotor
1 x Kundendienst Schnellbrief 30/M
1.255.51EUR
Er zijn geen artikelbeoordelingen
Talen
Nederlands English German
Wildeman-Zundapp